Gå direkt till innehållet

SMS vid driftstörningar

Närbild på tangentbord där enter-knappen är på med texten SMS

Anmäl dig här för att snabbt få information vid en driftstörning eller större förändring, som uppehåll i vattenleveransen eller en akut vattenläcka

 

SMS för störningar om vatten
Du kan koppla flera adresser till ett mobilnummer eller en e-postadress. Även du som har skyddat nummer kan ta del av tjänsten.

 

Hur får vi ditt nummer?
Vi utgår från de adresser som berörs av en driftstörning. Mobilnummer och e-postadresser knutna till dessa adresser hämtas från teleoperatörens databas, och sms och mejl går ut till dessa nummer och mejl. Du kan söka på ditt mobilnummer eller e-postadress för att se om vi redan når dig på detta sätt.

Om du har ett mobilnummer som inte är knutet till din hemadress, till exempel om du har kontantkort eller jobbtelefon, kan du med denna tjänst knyta din hemadress till ditt mobilnummer genom att lägga till detta i modulen nedan. Där kan du också registrera din e-postadress.

 

Avanmälan
Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från SMS-tjänsten så gör du också det i modulen nedan. Då får du inga sms-aviseringar från oss om driftstörningar på de borttagna adresserna.